Prenumerera

Prenumerera på Socionomen

Välkommen som läsare av Socionomen! Fyll i uppgifterna nedan och du har snart ett nytt nummer i brevlådan.
God Jul & Gott Nytt 2020! Ett nytt spännande år tillsammans.

Socionomen är den ledande tidskriften för kvalificerat socialt arbete och psykoterapi. Den kommer ut med åtta nummer per år och ägs av Akademikerförbundet SSR. Socionomen är ekonomiskt och innehållsmässigt oberoende. Tidskriften har ett forskningssupplement som bedöms utifrån internationella riktlinjer med Hans Swärd, professor, som redaktör. Forskningssupplementet publiceras endast i Socionomen, används i internationell forskning och i utbildningen vid landets Socialhögskolor. I Forskningssupplementet kan du som är yrkesverksam läsa om nya metoder som är relevanta på din arbetsplats. Vi har också en speciell avdelning för psykoterapeuter, Psykoterapi – teori och metod, under ledning av leg psykoterapeut Pia Litzell Berg. Socionomens redaktionsråd är handplockad för sin uppgift och recensenterna är specialiserade inom det område de recenserar. Vi har även utvecklat tidskriften med hjälp av fackjournalister.

Socionomens läsvärdesundersökningar har över tid visat att Socionomen har ett mycket högt läsvärde. Senaste läsvärdesundersökningen från Novus (maj 2015) visar att Socionomen är aktuell, trovärdig, har kunniga skribenter och speglar trender. En tidskrift värd att rekommendera.

Som privat prenumerant får du, förutom papperstidningen, läsa tidskriften på nätet. Du får tillgång till Socionomens arkiv där du på egen hand kan söka artiklar i tidigare utgåvor. Du får dessutom läsa Forskningssupplementet först av alla.

 

Välj typ av prenumeration

SSR-medlemsprenumeration. Detta är det billigaste alternativet för dig som är medlem i Akademikerförbundet SSR. Tidningen sänds till hemadressen.
Yrkesverksam år 1: 225 kr
Yrkesverksam år 2: 299 kr

Studerande år 1: Gratis
Studerande år 2: 100 kr
Doktorand: 168 kr
Pensionär: 192 kr

Medlemsprenumerationen fortsätter tills du själv meddelar att den ska upphöra. Den betalas i samband med medlemsavgiften till Akademikerförbundet SSR (För närvarande 25 kr per månad för yrkesverksam från och med år 2, de första tre månaderna år 1 är kostnadsfria).

Personlig prenumeration för icke-SSR-medlemmar. Tidningen sänds till hemadressen.
Privatperson år 1: 290 kr
Privatperson år 2: 405 kr

Privatperson, övriga Norden år 1: 290 kr
Privatperson, övriga Norden år 2: 405 kr
Doktorand, Sverige: 175 kr

Pensionär, Sverige: 215 kr

Institutionsprenumeration. Tidningen sänds till arbetsplatsen (ange både leveransadress och fakturaadress).
Institutionsprenumeration år 1: 750 kr
Institutionsprenumeration år 2: 1.105 kr

Vill du veta mer om prenumerationer eller avsluta din prenumeration? Skriv ett e-brev till prenumeration@akademssr.se.

Vill du istället ringa och det gäller medlemsprenumerationer kontakta Medlemsservice på telefon 08-617 44 00, knappval 5.

Vill du ringa angående Institutionsprenumerationer kontakta Susanne Dahlqvist på telefon 08-617 44 26.

 

 

Beställning av Socionomen

Skicka Socionomen till: